En hyllest til historie og arv

Skinnende utstråling

New 15km bike park in the heart of Pines forrest

Aura, som betyr utstråling, er en sirkelformet, elegant lysestake. Den er inspirert av vårt mektige skandinaviske landskap, og solen som sniker seg på og skaper magiske øyeblikk både ute og inne med sin kraft som en glorie. Den sluttede formen gir en god estetisk opplevelse. Lysestaken passer til alle årstider og gjør stas på enhver anledning.

Lysestaken ble i 2019 nominert til årets vakreste hverdagsprodukt av BoBedre.

 

«en hyllest til den historie og arv våre klassikere representerer»

Jeg er ydmyk i forhold til klassikerne som er skapt før meg og har prøvd å skape et produkt som kan stå ved siden av disse som en hyllest til den historie og arv våre klassikere representerer innen vår håndverkstradisjon. Gjennom det nye og rene designet kan man tillate seg å se de klassiske produktene med nye øyne.

Anette Marthinsen, industridesigner

– Å utforme en lysestake som er så «enkel», men allikevel så komplisert produksjonsteknisk har vært en spennende reise. Store former i blanke materialer avslører alt. Her er det ikke rom for «godt nok». Gode håndverkere og vår lange erfaring i faget gir uttelling som reflekterer produktets kvalitet. Proporsjoner er viktig i arbeidet med gjenstander som i all sin nakenhet speiler omgivelsene. Dette gjelder særlig blanke materialer. Det krever litt erfaring å jobbe innen dette fagfeltet. Det handler om detaljer og gjennomføringsevne.

Aura

Aura

Lysestaken Aura, nominert til årets vakreste hverdagsprodukt av BoBedre.

Safari til bords

Safari til bords

«Safari sølvbestikk for barn er en morsom, frisk og nyskapende bestikkserie som har tatt i bruk emalje og preg på en særpreget måte». Bestikket gjør ethvert måltid til en lek!

Ved å klikke "godta alle", godkjenner du at vi kan samle informasjon om deg av forskjellige grunner, inkludert: Funksjonalitet, statistikk og markedsføring