SØLVBESTIKK

Vi kaller det Smak i særklasse. Våre klassiske og moderne, prisbelønte bestikkdesign med en tidløs utførelse og høyeste kvalitet elsket av generasjoner. Hver bestikkserie bærer sin unike historie. Bli kjent med alle våre bestikkdesign her.

Populære bestikkserier akkurat nå:

Oseberg

Dragesølv

Opphøiet Rose

Telesølv

Skjønnheten og Gleden av Norsk Sølv: En Investering i Kvalitet, Tradisjon og Bærekraft

Sølv har gjennom tidene vært hyllet for sin uovertrufne eleganse og raffinement. Sølvbestikk fra Th. Marthinsen er intet unntak. Med en historie som strekker seg over 130 år, bærer våre bestikkkolleksjoner med seg en stolt arv av norsk håndverkstradisjon og ekspertise.

Opplev gleden av å nyte måltider med sølvbestikk. Sølvet bevarer matens egensmak og gir en unik hygienisk fordel med sine antibakterielle egenskaper. Hvert måltid blir ikke bare et kulinarisk eventyr, men også en opplevelse av ekstra trygghet og raffinement.

Å velge norskproduserte sølvprodukter til ditt hjem er mer enn bare et estetisk valg - det er en forpliktelse til å støtte lokal design og produksjon, samtidig som det er en investering i varig kvalitet og tradisjon.

Utforsk vår kolleksjon av sølvbestikk i dag, og la deg inspirere av gleden ved å investere i varig skjønnhet og kvalitet.

Arvesølv

Bankett

Blåklokke

Dragesølv

Erindring

Juvel

Lillemor

Märtha

Odel

Oldemor

Opphøiet Rose

Oseberg

Prins Harald

Riflet

Rådhus Vifte

Ringebu

Romanse

Telesølv

Tradition

Valdres

Ved å klikke "godta alle", godkjenner du at vi kan samle informasjon om deg av forskjellige grunner, inkludert: Funksjonalitet, statistikk og markedsføring