Ta vare på det fine du har!

Vi hjelper deg gjerne med vedlikehold og reparasjon av dine edle gjenstander i sølv. For mer informasjon bruk knappen under:

Under finner du svar på hvordan du kan ta vare på og vedlikeholde dine gjenstander i sølv.

Pleie av sølv

Bruker du sølvbestikket ditt ofte trenger det mindre vedlikehold og får en fin patina som varer. Føler du allikevel at bestikket bør pusses er det flere måter å pusse ditt sølvbestikk på:

Silver bath: Dypp bestikket ned i badet i noen sekunder og vips så er anløpningen borte. NB: denne kan ikke brukes til oksidert sølv da den også vil fjerne oksiden

Silver foam: Bruk varmt vann på svampen, ta på litt foam og gni det på bestikkdelen, la det virke litt, vask av med varmt vann og Zalo.

Ønsker du at bestikket virkelig skal skinne, nesten som nytt, tar vi gjerne oppussingen for deg, send oss en mail til service@marthinsen.no

Det er flere måter å vedlikeholde lysestakene dine på, vi anbefaler:

Pussehansker eller pusseklut fra Hagerty, eller vår egen pussevott og klut. Jobben er enkel. Det er bare å gni produktet med hanskene og eller kluten.

Men husk, før du pusser lysestakene dine bruk litt Zalo og vask lysestaken ren for stearin og fettflekker, ikke bruk oppvaskbørsten, la vannet renne og gni såpen inn forsiktig med hendene dine. Deretter gnir du lysestaken inn med den anbefalte pusskluten/ votten eller bruk foamen. La da foamen det virke litt for så å skylle av med varmt vann. Hvis det er filt under lysestaken kan du vaske av foamen med en våt klut.

Skal du bruke Silver Care smør på kremen, la kremen tørke, gi deretter av med en myk klut. Denne kremen gjør at glansen varer lengere.

 

For å unngå at du skader bestikket ditt så anbefaler vi at du ikke følger kjerringråd men kjøper pussemiddler fra profesjonelle aktører. Du får gode råd og pussemidler fra Hagerty på vår nettside eller hos gullsmeden.

 

Vi pusser gjerne opp sølvbestikket ditt!
Til spesielle begivenheter kan et skinnende sølvbestikk være det lille ekstra som skal til for at det dekkede bord virkelig imponerer og kaster glans over begivenheten.

Send oss en mail på service@marthinsen.no så får du en pris og leveringstid. Du kan også bestille oppussing hos oss direkte via nettsiden.

Husk å være ute i god tid før høytider, da kan det være stor pågang.
Vår leveringstid er fra 2-6 uker på oppussing av bestikk. Du vil få beskjed om leveringstid når vi mottar din mail.

Hyppig bruk av ditt sølvbestikk gir mindre vedlikehold og et mer personlig preg på bestikket. Ønsker du allikevel å legge det bort for en periode så anbefaler vi å bruke våre oppbevaringsposer for sølvbestikk.

Alt sølvbestikk fra Th. Marthinsen går fint i oppvaskmaskin. Det beste resultatet får du hvis du setter sølvbestikket i et eller flere kammer for seg selv og unngår kontakt med stål. Bruk Sun oppvaskpulver, ikke tabeletter, for best resultat. Med glansemiddel i tillegg vil bestikket bevare glansen lenger.

Bestikkskuff øverst i oppvaskmaskin er det som absolutt behandler bestikket penest. Jo oftere du bruker ditt sølvbestikk jo mindre vedlikehold trenger det.

Det er fullt mulig å pusse opp alt av gammelt sølvtøy. Send oss en mail og vi vil gi det et prisoverslag.

service@marthinsen.no

Hos oss kan du bytte inn ditt sølvbestikk, vi gir deg sølvprisen og du kan fritt handle det du ønsker på våre nettsider.

Sende oss en mail på service@marthinsen.no

Reparasjoner

Vi reparerer det som er mulig å reparere. For å vurdere om en gjenstand er mulig å reparere må vi få gjenstanden fysisk til oss. Er du veldig i tvil kan du sende oss en mail med bildet av lysestaken til service@marthinsen.no

Det er fullt mulig å pusse opp alt av gammelt sølvtøy. Send oss en mail og vi vil gi det et prisoverslag.

service@marthinsen.no

Det går fint å skarpe opp sølvkniver når du føler knivene begynner å bli sløve etter et langt liv. Ta kontakt med oss her service@marthinsen.no

Vi kan bytte til nye knivblader for deg (klinger). 

Vi reparerer det som er mulig å reparere. For å vurdere om en gjenstand er mulig å reparere må vi få gjenstanden fysisk til oss. Er du veldig i tvil kan du sende oss en mail med bildet av lysestakenfør vi begynner prosessen.

service@marthinsen.no

Reparasjon av sølvbestikk/ sølvtøy er vi eksperter på. Vi reparerer det som er mulig å reparere. For å vurdere om en gjenstand er mulig å reparere må vi få gjenstanden fysisk til oss. Er du veldig i tvil kan du sende oss en mail med bildet av ldet du ønsker reparert før vi begynner prosessen.

service@marthinsen.no

Reparasjon av sølvbestikk/ sølvtøy er vi eksperter på. Vi reparerer det som er mulig å reparere. For å vurdere om en gjenstand er mulig å reparere må vi få gjenstanden fysisk til oss. Er du veldig i tvil kan du sende oss en mail med bildet av ldet du ønsker reparert før vi begynner prosessen.

service@marthinsen.no

Er det fortsatt noe du lurer på?

Hvis du ikke fant det du lurte på her, eller i vår FAQ som du finner nederst på siden vår, kan du alltid ta kontakt med oss på telefon eller epost.

Ved å klikke "godta alle", godkjenner du at vi kan samle informasjon om deg av forskjellige grunner, inkludert: Funksjonalitet, statistikk og markedsføring