Kvalitet og bærekraft

Vår forpliktelse til sosialt ansvar og bærekraft er grunnleggende i vår produksjon. Hvert enkelt produkt er en refleksjon av våre verdier. Våre produkter er laget med tanke på lang levetid, fra design til prototyping, utvikling og sluttproduksjon. Utmerket håndverk gir gode produkter som varer. Bruk av resirkulerte metaller gjør oss nesten selvforskynt med materiale. Alt avkapp går utelukkende til resirkulering, også støvpartikler med sølv.

Vi er stolte av å fortsatt ha vår produksjon i våre erverdige lokaler i Tønsberg. Våre produkter er laget for å vare. Evigvarende gjenstander elsket av generasjoner.

 

Resirkulerte metaller

Vi jobber utelukkende med høykvalitets metaller. Alt vårt avkapp går til resirkulering og blir retunert til oss på fabrikken i Tønsberg igjen for produksjon av nye produkter. Med norsk produksjon, resirkulering og gjenbruk av metall reduserer vi vårt fotavtrykk. Mindre avfall og mindre bruk av ressurser. Siden gull og sølv er fornybare ressurser, kan det resirkuleres om og om igjen uten å miste sin verdi eller renhet.

Sølv (Ag)

Sølv er et rent grunnstoff og 100% resirkulerbart. Det er en av drivkreftene våre til å fortsette med å lage produkter i edelt metall. Vi lager alle våre produkter av resirkulerte sølvplater, vi resirkulerer vårt produksjonsavfall og kan gjøre om gamle gjenstander til nye kunstverk. Du kan som forbruker også levere inn produktene dine til oss for oppussing eller reparasjon. 

At sølv er antibakteriellt vil si at bakterier ikke fester seg på sølvets overflate, dette gjør sølv til et høyaktuellt materiale for bestikk og gjenstander til små barn.

Vi hjelper deg

Vi hjelper deg gjerne med å ta vare på det kjære du har, har arvet eller minnefulle gjenstander du ønsker å gi et nytt liv. Vi reparerer og pusser opp etter dine ønsker og behov. Finner du ikke den servicen du er ute etter på vår hjemmeside. Ring til oss eller send oss en mail på service@marthinsen.no så skal vi prøve å hjelpe deg.

Ved å klikke "godta alle", godkjenner du at vi kan samle informasjon om deg av forskjellige grunner, inkludert: Funksjonalitet, statistikk og markedsføring