Om oss

Tradisjon og arv. Design og håndverk. Th. Marthinsen.

Th. Marthinsen er norsk design og ekte håndverk. Gjennom flere generasjoner Th. Marthinsen har vi lykkes i å ta vare på tradisjonsrik håndverkskunst og arv. Vågal, moderne, romantisk – Våre produkter representerer toppen av gullsmedkunst og norsk håndverk og er uovertruffen for produktets kvalitet og gjennomføring.

I dag er vi tre søstre, 5. generasjon, som fører familie­arven videre etter vår tipp­oldefar, olde­far, farfar og far. I tråd med egne visjoner og i kombinasjon med moderne formgivning og innovativ materialbruk bygger vi videre på vår lange og stolte designarv.

Produktene vi lager skal fortsatt samles og arves, pakkes bort og tas frem igjen. Det har de gjort i generasjoner før oss og det skal vi videreføre for generasjoner som kommer. Alle våre produker er produsert og sirlig håndtert av håndverkshender på sølvvarefabrikken i Tønsberg.

Kunne du tenke deg å jobbe med oss?

Ved å klikke "godta alle", godkjenner du at vi kan samle informasjon om deg av forskjellige grunner, inkludert: Funksjonalitet, statistikk og markedsføring