Elsket av generasjoner

Designet og produsert i Norge

Rene, skandinaviske designlinjer og god formsans har blitt et kjennetegn på våre produkter. Våre klassikere er inspirert av sin tid og flere bærer med seg historiske elementer fra vår nasjonal arv. Våre produkter har blitt videreført i generasjoner og er en arv vi i dag bærer og forvalter med den største glede. Siden 1883 har design stått i fokus når vi utvikler produkter. Dette har gitt oss unike bruksgjenstander av høy kvalitet laget for å vare og elsket av generasjoner i hele verden.

Norsk design og produksjon

Våre håndverkere behersker alle områder innenfor gullsmedfagets lange tradisjoner. Denne kunnskapen ligger som en grunnstein for vår utvikling og produksjon. Det er viktig for oss å ta vare på våre klassiske og historiske produkter. Samtidig tar vi med oss kunnskapen inn i moderne teknologi sammen med god design og godt håndverk, og utvikler nye produkter også laget for å vare.

Norsk design og produksjon

Bli kjent med våre prisbelønte produkter

Designutmerkelser:

Aura

Aura

Lysestaken Aura, nominert til årets vakreste hverdagsprodukt av BoBedre.

Safari til bords

Safari til bords

«Safari sølvbestikk for barn er en morsom, frisk og nyskapende bestikkserie som har tatt i bruk emalje og preg på en særpreget måte». Bestikket gjør ethvert måltid til en lek!

Ved å klikke "godta alle", godkjenner du at vi kan samle informasjon om deg av forskjellige grunner, inkludert: Funksjonalitet, statistikk og markedsføring