Hotel Bristol

Unike smaksopplevelser

New 15km bike park in the heart of Pines forrest

Skap Minnerike Opplevelser med Eksklusivt Bestikk

Gi dine gjester uforglemmelige smaksopplevelser som setter hotellet ditt på kartet. Matopplevelsen er avgjørende for gjestenes tilfredshet, og vi tilbyr førsteklasses bestikk som matcher de eksklusive rettene du serverer. Vår lidenskap ligger i å levere elegante og funksjonelle bestikksett som bidrar til å skape minnerike øyeblikk ved hvert måltid. Velg våre kvalitetsprodukter, alle produsert her i Norge, og hev nivået på ditt hotell.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

La Sølvbestikk Forsterke Din Smaksopplevelse

Sølvbestikk er ikke bare et spiseredskap; det er en forsterkning av din smaksopplevelse. Ved å ikke påvirke smaken på maten, tilfører sølvbestikk en ekstra dimensjon til måltidet. Med sin antibakterielle kvalitet gir det også en ekstra trygghet, mens den strålende glansen legger til en følelse av luksus og eleganse til enhver måltidssituasjon.

Skap Serveringsmagi med Kvalitetsbestikk for Hoteller

Opplev Vår Kvalitet hos Hotel Bristol i Oslo, hvor bestikk fra Th. Marthinsen, serveringsdeler og tilbehør skaper enestående opplevelser. Som en del av våre avtaler med hoteller og restauranter, tilbyr vi også tjenester for oppussing og vedlikehold. Ønsker du din egen logo eller et personlig monogram gravert på vårt sortiment? Kontakt oss for mer informasjon og muligheter.

Aura

Aura

Lysestaken Aura, nominert til årets vakreste hverdagsprodukt av BoBedre.

Safari til bords

Safari til bords

«Safari sølvbestikk for barn er en morsom, frisk og nyskapende bestikkserie som har tatt i bruk emalje og preg på en særpreget måte». Bestikket gjør ethvert måltid til en lek!

Ved å klikke "godta alle", godkjenner du at vi kan samle informasjon om deg av forskjellige grunner, inkludert: Funksjonalitet, statistikk og markedsføring