Vi pakker inn gavene for deg

Varige gaver

Gjør Gaven Din Unik: Vi Pakker inn Gavene dine

En unik gave fortjener en unik innpakning. La våre kundebehandlere gjøre din gave ekstra spesiell med luksuriøst papir, bånd og tilpassede esker. Legg igjen en kommentar ved bestillingen hvis du ønsker innpakning. Tjenesten er gratis.

Å gi bort en unik gaverhandler om å dele mer enn bare noe fysisk - det er også å dele en del av din historie. Norsk produksjon bærer med seg en stolt arv av håndverk og tradisjon, noe som gir gavene en ekstra dimensjon av betydning. Hvert element bærer med seg historier og verdier som kan videreføres fra generasjon til generasjon, og på den måten skaper man varige bånd som strekker seg gjennom tid og rom.

Utforsk mer av våre tjenester

Oppdag våre unike tjenester som inkluderer reparasjon, oppussing og vedlikehold av dine verdifulle gjenstander. I tillegg tilbyr vi utleie av bestikk, perfekt for hoteller og arrangementer.

Aura

Aura

Lysestaken Aura, nominert til årets vakreste hverdagsprodukt av BoBedre.

Safari til bords

Safari til bords

«Safari sølvbestikk for barn er en morsom, frisk og nyskapende bestikkserie som har tatt i bruk emalje og preg på en særpreget måte». Bestikket gjør ethvert måltid til en lek!

Ved å klikke "godta alle", godkjenner du at vi kan samle informasjon om deg av forskjellige grunner, inkludert: Funksjonalitet, statistikk og markedsføring