Smak i særklasse

Velbekomme

Er du opptatt av de gode smakene? Ja, da må du prøve å spise med vårt sølvbestikk.
Sølv avgir ingen smak og det gjør sølvbestikk til det beste spiseredskap for din smaksopplevelse.

Sølvet har også en hygienisk egenskap, det antibakterielle, en betryggende kvalitet som understreker sølvets verdi som spisebestikk.

Når vi snakker om sølvbestikk, snakker vi ikke bare om fordelen med å spise med sølv, men også om kunst, kultur og tradisjoner.

Et godt spisebestikk bør være mer enn bare et sett spiseredskap, like mye som måltidet bør være mer enn bare mat. Vi snakker om gode råverer og tilbredning. Akkurat slik er det med sølvbestikk også.

Vårt krav til kvalitet er din beste garanti. Sølvbestikk fra Th. Marthinsen har satt sitt preg på generasjoner. Vårt sortiment strekker seg fra de kjære klassiske mønstrene til  moderne skandinavisk design. Det fine med sølvbestikk er også det store sortimentet innenfor hvert bestikkdesign og mulighetene det bringer til å ta i bruk enkeltdeler i selv de enkleste oppdekninger.

 

Ønsker du hjelp til sølvpussen kan vi pusse opp bestikket for deg.

Ta kontakt eller finn ut mer på vår nettside under «Pleie og reparasjoner».

 

Velbekomme.

Aura

Aura

Lysestaken Aura, nominert til årets vakreste hverdagsprodukt av BoBedre.

Safari til bords

Safari til bords

«Safari sølvbestikk for barn er en morsom, frisk og nyskapende bestikkserie som har tatt i bruk emalje og preg på en særpreget måte». Bestikket gjør ethvert måltid til en lek!

Ved å klikke "godta alle", godkjenner du at vi kan samle informasjon om deg av forskjellige grunner, inkludert: Funksjonalitet, statistikk og markedsføring