En gourmetelskers favoritt

Den gode smaksopplevelsen

Er du opptatt av de gode smakene, er sølvbestikk noe for deg.
Sølv avgir ingen smak, det gjør sølvbestikk til det beste spiseredskap for din smaksopplevelse. I tillegg har sølvet også en hygienisk egenskap, det antibakterielle, en betryggende kvalitet som understreker sølvets verdi som spisebestikk.

Når vi snakker om sølvbestikk i god kvalitet, snakker vi ikke bare om fordelen med å spise med sølv, men også om kunst, kultur og tradisjoner.

Oseberg Bestikkserie

Dragesølv Bestikkserie

Et godt spisebestikk bør være mer enn bare et sett spiseredskap, like mye som måltidet bør være mer enn bare mat. Samvær, atmosfære og god stemning er viktige kvaliteter i hverdagen.

Bevisst eller ubevisst har vi i dag en voksende kjærlighet for kultur, design og ­historie. Det er sannsynligvis denne erkjennelsen som gjør at stadig flere av oss søker etter varige verdier og kvalitet.

Vårt sortiment strekker seg fra de kjære klassiske mønstrene til  moderne skandinavisk design. Det fine med sølvbestikk er også det store sortimentet innenfor hvert bestikkdesign og mulighetene det bringer til å ta i bruk enkeltdeler i selv de enkleste oppdekninger.

Fisk- og Skalldyrbestikk

Se hele vårt sølvbestikksortiment her.

Aura

Aura

Lysestaken Aura, nominert til årets vakreste hverdagsprodukt av BoBedre.

Safari til bords

Safari til bords

«Safari sølvbestikk for barn er en morsom, frisk og nyskapende bestikkserie som har tatt i bruk emalje og preg på en særpreget måte». Bestikket gjør ethvert måltid til en lek!

Ved å klikke "godta alle", godkjenner du at vi kan samle informasjon om deg av forskjellige grunner, inkludert: Funksjonalitet, statistikk og markedsføring