Produkter elsket av generasjoner

Kvalitet til hjemmet

New 15km bike park in the heart of Pines forrest

Hva gjør et hjem? Vi tror det er følelsen av tilhørighet. Stuen kan karakteriseres som hjemmets hjerte – et sted for avkobling og refleksjon. Her skal miljøet rundt deg gi deg rom til å fokusere på de viktige tingene i livet. Omgivelsene rundt deg bør være en refleksjon av deg selv og din historie, enten du har laget din egen på veien eller har familerelasjoner hvor gjenstander minner deg om helt spesielle hendelser i livet, eller gaver fra pesoner som betyr noe.

Th. Marthinsen har skapt produkter til hjemmet i over 140 år. Mange har fulgt i generasjoner. Alle våre interiørgjenstander er av ypperste kvalitet, laget for å være med deg og dine livet ut.

Kjøp varig glede til hjemmet

Vårt produktspekter er stort og spenner seg fra klassiske kaffe- og teservise, tradisjonsrike og klassiske lysestaker i sølv til nye, moderne vaser i spennende materialkombinasjoner.  

Våre produkter skaper nye minner for fremtidige generasjoner. Produktene vi lager skal fortsatt samles og arves, pakkes bort og tas frem igjen. Det har de gjort i generasjoner før oss og det skal vi videreføre for generasjoner som kommer.

Skap den gode julestemningen med produkter som varer. Våre juleprodukter er fine gjennom hele adventstiden og hyggelig pynt som kan tas frem fra år til år og skape gode minner i generasjoner.

Ved å klikke "godta alle", godkjenner du at vi kan samle informasjon om deg av forskjellige grunner, inkludert: Funksjonalitet, statistikk og markedsføring