VEDLIKEHOLD AV DINE SØLVPRODUKTER
 

Hyppig bruk av sølv gir mindre vedlikehold. Spor av bruk gir mer karakter og personlighet til produktene, det er her du skaper et forhold til dine gjenstander og hvor verdien på tingene øker i personlig verdi. Sølvbestikk kan fint settes i oppvaskmaskinen. Skyll bestikket godt før du setter det i maskinen så unngår du flekker fra matrester. Det er en fordel å sette bestikket i et eget kammer slik at det ikke kommer i kontakt med stål. Test ut forskjellige oppvaskmidler: det er forskjellig kalkinnhold i vannet fra sted til sted, så finn ut hvilket som passer ditt vann og sølvbestikk best. Det er også lurt å ha i glansemiddel i maskinen. 

Blir sølvbestikket plutselig gult en dag du har vasket det i oppvaskmaskinen, så har du vært så uheldig å sette på maskinen i det de renser vannet der du bor. Når de renser vannet tilfører de litt klor, og dette gjør sølvet gult. Skjer dette pusser du bare lett over med en pusseklut. 

For å hjelpe deg med vedlikeholdet har vi utviklet en myk spesialklut og vott som er innsatt med antianløpningsstoffer og egner seg derfor godt til lett anløpte gjenstander. Spesielle pussemidler skal brukes på sterkt anløpte gjenstander. Her er det bare å følge bruksanvisningen for å få et godt resultat. Klikk her for våre pussemidler.

Hvis du er usikker så spør gullsmeden eller kontakt oss for råd på service@marthinsen.noKontakt oss

 

betalingskort informasjon