Slik dekker du sommerbordet

 

Skap sommerstemning med det beste fra ditt hjem. Atmosfære og stemning kommer med gjestene og oppdekningen. Vi er flinke til å ta vare på det fine vi har, men er vi like flinke til å bruke det? Mangler du noe kan du enkelt supplere, med nytt eller gammelt. Hva passer deg?

Bruk litt tid på å finne frem det du ønsker å bruke, samle inn og vurder. Bruk enkle glass og servietter og la mat og personlig tilbehør ta oppmerksomheten. Dette gjør jobben din enklere.

Er du flink til å bruke sølvtøyet ditt, behøver du ikke pusse dette fra gang til gang. Har du allikevel noe som skal pusses anbefaler vi dette produktet. Like enkelt som oppvasken!

Lysestaker gir fin stemning, bland høye og lave lysestaker for en fin dynamikk. 

De dekorative tapasdelene skaper en eleganse og gir en eksklusiv følelse ved servering. Sølv er antibakteriellt og egner seg derfor perfekt som serveringsdeler.

De lave vasene med sin enkle form overlater oppmerksomheten til den gode samtalen samtidig som den gode sommerstemningen opprettholdes med blomster dekorasjoner. Blomster skaper stemning og tilfører farge.

Tips: Er du invitert bort i sommer er skalldyrgaffler en perfekt vertinnegave!

God sommer!

_

 

  


  

                                 


Kontakt oss

 

betalingskort informasjon