Ekte juleglede

 

Julen er en av høytidene i scandinavia hvor vi tilbringer mest tid rundt bordet sammen ved venner og for noen aller helst familie. Til jul skal alt skinne. Det er i jula vi pynter litt ekstra, finner frem våre gjeve skatter og faktisk tar de i bruk. Enten du har arvet en lysestake fra oldemor eller fått en i gave til bryllupet, ta de frem og skap stemning. Bland nytt og gammelt, skap minner og fortell historier. Flere og flere har våre produkter på ønskelisten. Vi ønsker oss varige gjenstander vi kan bruke, pakke bort, ta frem igjen og arve bort til neste generasjon med gode minner og omtanke. Det er i jula vi kan tillate oss å glitre litt ekstra. Blanke gjenstander speiler omgivelsene rundt seg og skaper fest selv med få gjester rundt bordet. 

 

Er du flink til å bruke sølvtøyet ditt, behøver du ikke pusse dette fra gang til gang. Har du allikevel noe som skal pusses anbefaler vi dette produktet. Er du ute i god tid kan vi ta oppusingsjobben for deg. (Klikk her)

Lysestaker gir fin stemning, bland høye og lave lysestaker for en fin dynamikk. Sølv er antibakteriellt og egner seg derfor perfekt som spise- og serveringsdeler. Lave vaser overlater oppmerksomheten til den gode samtalen.

 

GOD JUL!

 

Tips: er du invitert bort i julen er våre klassiske juleornamenter en perfekt vertinnegave. 

Under har vi plukket ut våre favoritter til julebordet.

_


 

Juletre

pris 398,-

KJØP NÅ

 

Juleringer

pris 298,-

KJØP NÅ

 

Julekongle

pris 398,-

KJØP NÅ

 

Julestjerner

pris 298,-

KJØP NÅ

 

Aura

 fra 2865,-

KJØP NÅ

 

Kryddersett

 pris 598,-

KJØP NÅ

 

Tapassett

pris fra 398,-

KJØP NÅ


 

Kandelaber

pris 21 409,-

KJØP NÅ

 

Eikenøtter

 stk. 1307,-

KJØP NÅ

Kontakt oss

 

betalingskort informasjon