Enkle tips til borddekking:

1. Tenk tema. Det er enkelt hvis det har med en høytid å gjøre, men det bør også ligge et tema under en enkel middagsinvitasjon. Da blir det enklere å lage et vellykket bord med riktig atmosfære og det rette tilbehøret.

2. Bruk litt tid på å finne frem det du ønsker å bruke, samle inn og vurder. Bruk enkle glass og servietter og la mat og personlig tilbehør være hoveddekoren. Ta i bruk det du har hjemme, dette gjør jobben din enklere og du får et personlig bord.

3. Er du flink til å bruke sølvtøyet ditt, behøver du ikke pusse dette fra gang til gang. Har du allikevel noe som skal pusses anbefaler vi dette produktet. Like enkelt som oppvasken!

4. Levende lys gir en lun stemning, bland høye og lave lysestaker for en fin dynamikk. Nye og gamle.

Dekorative serveringsdeler til tilbehøret blir både elegant og gir en eksklusiv følelse ved servering. Sølv er antibakteriellt og egner seg derfor perfekt som serveringsdeler.

5. Friske blomster, gjerne fra hagen eller små skatter funnet langs veien på vei hjem fra jobb tilfører farge og en duft av natur. Det er mest vellykket med lave dekorasjoner hvor enkle vaser med sin enkle form overlater oppmerksomheten til den gode samtalen. Her finner du vaser perfekt for borddekking.

 

Lykke til!

 

 

 

Kontakt oss

 

betalingskort informasjon